Djeca!

Pokloni za bebe:
Dolazak bebe u svakom domu je poseban i važan dan. Cijeli svijet vam se mijenja dolaskom tom malog, slatkog bića i postaje centar zbivanja dugo, dugo, vremena!
Želite mladim roditeljima i bebi pokloniti nešto što će im biti uspomena cijeli život?!
Jedan od prijedloga je - Radosnica!
        

Knjiga koja čuva sve uspomene od rođenja do prve, druge, pete ili sedme godine!!!!
Odnedavno, na tržištu se pojavila i Radosnica-"Najljepši dar", namijenjena djeci islamske vjere. Ovo je prva knjiga ove vrste u kojoj se mogu zabilježiti uspomene na prvi Bajram i razne islamske običaje.
Ovu Radosnicu sam pronašla na http://www.knjizara-tonkica.com/ Toplo preporučujem!!!
Moj drugi prijedlog je "Torta od pelena" (detalje pogledajte u posebnom dijelu-Najnoviji hit-Torte od pelena)!
Dalje, još jedan prijedlog su ove korpice:
 
Vrlo jednostavan i lijep poklon za koji vam nisu potrebni veliki novci. Nabavite košaricu, ukrasne vrpce, celofan, te sadržaj sami izaberite i upakujte. Hoće li to biti kozmetika za bebe, igračke, dječiji album za slike, spomenar ili nešto drugo, zavisi od vas samih. Ako niste vješti u pakovanju ovakvih poklona ili nemate vremena, za Vas to mogu uraditi vrlo brzo i kvalitetno (samo se javite na poklonizasve11@gmail.com i napišite šta želite upakovati, svoje podatke...).

Pokloni za djecu predškolskog uzrasta:

Djeca u ovom uzrastu, uglavnom će se obradovati svemu što je šareno, mekano i ima oblik junaka crtanih filmova. Nema ništa ljepše nego vidjeti oduševljeno lice mališana kada dobije poklon! Moja preporuka je da se prije kupovine, konsultujete sa roditeljima djeteta o željama i potrebama, da se ne bi desilo da dijete dobije 10 istih igračaka, 15 komada iste garderobe i slično.
Kako poklon upakovati?
Samo neka je što šareniji papir...puno ukrasnih vrpci.... trakica....!

Pokloni za djecu školskog uzrasta:
U ovom uzrastu, djeca bi već trebala imati sklonosti prema nečemu. Ako dijete voli društvene igre, kupite mu šah, monopol, "čovječe ne ljuti se" i sl.
Djeci koja preferiraju sport, kupite loptu, rekete, sobni koš za košarku, stoni fudbal...! Puzle su lijep poklon za djecu koja vole koristiti logiku. A roditelji će biti "mirni" koji sat!
  
Kupiti poklon djevojčicama ovog uzrasta je mnogo lakše nego dječacima. One će biti presretne ako im kupite spomenar sa ključićem, set za pisanje sa likom nekog animiranog junaka (popularnog u to vrijeme), šminku namijenjenu za djevojčice, album za slike, ručno rađen nakit i slično. Nećete pogriješiti ako poklonite neki komad garderobe!
Ono što preferiram u poklanjanju za tinejdžere, jeste-KNJIGA! Kupite im knjigu ili im poklonite mjesečnu ili godišnju kartu za članstvo biblioteke. Obradovat ćete i roditelje a bićete sigurni da ste učinili pravu stvar i edukovali tinejdžera da je knjiga "najbolji prijatelj"! Najkvalitetni je provedeno vrijeme!!